STAP-SUBSIDIE 💶

Wanneer je het STAP-budget krijgt toegewezen worden de kosten van deze opleidingen volledig vergoed. 


Kees de Vaan opleidingen biedt de volgende opleidingen aan:

scooter-rijbewijs-kosten

Vrachtwagen theorie online
(kosteloos met STAP-budget)

Een volledig pakket met 3 online cursussen incl. CBR examens. De examens reserveren wij voor je bij jou in de buurt. Dit pakket bestaat uit RVM1-C, VM2-C en VM3-C. Dit zijn de 3 vakken die je moet halen om beroepsmatig te mogen rijden. Incl. onbeperkt hulp in onze ledenomgeving.

Vrachtwagen theorie klassikaal
(kosteloos met STAP-budget)

Een volledig pakket met 3 dagcursussen incl. CBR examens. We geven deze opleidingen in Wijk en Aalburg, Utrecht en Zwolle. Dit pakket bestaat uit RVM1-C, VM2-C en VM3-C. Dit zijn de 3 vakken die je moet halen om beroepsmatig te mogen rijden. Studiemateriaal inbegrepen.
code-95

Chauffeursopleiding (C95)
(kosteloos met STAP-budget)

Een opleiding voor mensen die reeds een C/CE rijbewijs hebben niet beroepsmatig mogen rijden. Na het volgen van deze opleiding mag je weer voor 5 jaar beroepsmatig rijden.

Rijopleiding vrachtwagen
(kosteloos met STAP-budget)

Een opleiding om je vrachtwagen praktijk te halen. Dit is een dagopleiding met CBR praktijkexamen. Dit is niet voor iedereen geschikt, we raden dus aan om eerst een adviesles te volgen.
adr-cursus

Veiligheidsopleiding
(kosteloos met STAP-budget)

ARBO gerelateerde opleiding om de veiligheid te waarborgen bij werk met verhoogd risico. ADR, VCA, & heftruck of hoogwerker.

Vaaropleiding
(kosteloos met STAP-budget)

Deze opleiding is uitstekend geschikt als je bij een bootbedrijf werkt of wil werken. Deze opleiding bestaat uit vaarbewijs 1 & 2 + veiligheidsopleiding (praktijk)
c1-rijbewijs

Rijopleiding C1
(kosteloos met STAP-budget)

Deze opleiding is onder andere ook geschikt als je ambulance chauffeur wil worden. Het betreft een dagopleiding met aansluitend CBR examen.

c1-rijbewijs

Rijopleiding C1E
(kosteloos met STAP-budget)

Kun jij je aanhanger rijbewijs wel gebruiken om je positie op de arbeidsmarkt te versterken? Vraag deze dan aan (6 uur les + CBR praktijkexamen)
vrachtwgen-rijbewijs

Chauffeur LZV
(niet-kosteloos met STAP-budget)

Let op: met deze opleiding ga je het niet redden met 1000 euro. Een eigen bijdrage zal dus nodig zijn. Je kunt deze cursus mee laten tellen voor code 95.

Vakbekwaamheid
(niet-kosteloos met STAP-budget)

Dit pakket bestaat uit de praktische toets (laden/ lossen) + de toets besloten terrein (manoeuvreren) + een VM2-C en VM3-C dagcursus. Eigen bijdrage: €425 

Rijopleiding tractor
(kosteloos met STAP-budget)

In 1 dag je tractor rijbewijs halen? Dat kan met deze opleiding. Incl. CBR praktijkexamen.

busrijbewijs

Rijopleiding bus
(kosteloos met STAP-budget)

1 dag incl. CBR praktijkexamen. Extra lessen bij nemen is uiteraard mogelijk (eigen bijdrage)

Rijopleiding taxichauffeur
(kosteloos met STAP-budget)

Altijd al taxichauffeur willen worden? Volg dan deze opleiding. De theorie is online, de praktijk is in 1 dag met aansluitend CBR praktijkexamen.

vrachtwgen-rijbewijs

Rijopleiding vrachtwagen met aanhanger
(kosteloos met STAP-budget)

Je C rijbewijs al gehaald en wil je nu verder gaan met het CE rijbewijs? Kies dan voor deze opleiding. We plannen deze opleiding met een automaat truck.

Hoe werkt het 📥

Vraag een STAP aanmeldbewijs aan

Kies een opleiding naar keuze en vraag een STAP aanmeldbewijs aan via deze pagina. Dit bewijs heb je nodig op 28 februari.

Doe de aanvraag bij DUO op www.stapuwv.nl

Op 28 februari, de dag waarop je het STAP-budget kan aanvragen, naar deze pagina: https://www.stapuwv.nl/stap/login?p=stapaanvraag Login met je DigiD en voltooi je aanvraag.

Goedkeuring + plannen van je opleiding

Binnen 4 weken na je aanvraag krijg je bericht van het UWV. Wanneer je inschrijving is goedgekeurd is het definitief en nemen we contact met je op om de opleiding in te plannen.

null

Veelgestelde vragen

                   

Kom ik ook in aanmerking voor deze subsidie?

Waarschijnlijk wel, dit zijn namelijk de enige voorwaarden:
- Je bent een EU-burger
- Je bent tussen de 18 en 67 jaar

Waar zit het addertje onder het gras?

Wij hebben alles uitgezocht en kunnen je met zekerheid zeggen dat er geen addertje onder het gras is. We zijn namelijk erkend opleider bij het UWV, alle opleidingen zijn goedgekeurd en de eerste opleidingen zijn al definitief goedgekeurd.

Je kunt dus volledig gratis een opleiding naar keuze volgen zonder je ergens druk over te maken.

Zit ik aan deze opleiding vast als ik me inschrijf?

Nee, je zit nergens aan vast. Je moet alleen deelnemen aan de cursus als de subsidie goedgekeurd is. Is je subsidie niet toegekend? Dan heb je geen verdere verplichting en probeer je het over 2 maanden nog een keer.

                 

Wat anderen zeggen - Google reviews

null

null

null

null

null

null


STAP-aanmeldbewijs aanvragen? 👇

STAP-aanmeldbewijs aanvragen? 👇