adr-certificaat
€ 565,--
€ 488,-

ADR cursus (basis en/of tank)

  • +95% slagingspercentage
  • Tank mogelijk (+ €128,-)
  • Bij ons op locatie of in-company
  • Telt mee voor code 95 nascholing
  • SOOB subsidie mogelijk
vragtwagen-rijbewijs
Tijdens de training is alles erg goed uitgelegd. Erg fijn dat alles duidelijk wordt uitgelegd voor een eerste ervaring met een heftruck.
Willem den Hartog, Leerdam

Kees de Vaan is ook het adres voor het verlengen van het ADR-certificaat. Je volgt 2 dagen les met aansluitend het examen. De duur van deze cursus (14 uur) kun je laten meetellen voor de Verplichte Nascholing Beroepschauffeurs en voor de verplichte nascholing (Code 95). Doe je ook nog de cursus Tank? Dan kun je 21 uur mee laten tellen voor code 95.

Wanneer heb je ADR nodig?

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen neemt risico’s met zich mee. Chauffeurs die met gevaarlijke stoffen rijden dienen in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat. Chauffeurs die met stukgoed rijden hebben aan basis genoeg. Voor chauffeurs die met tankwagens rijden bieden wij ook de opleiding aan met tank. Deze opleiding is zowel voor beginners als voor chauffeurs die hun ADR willen herhalen/ verlengen.

ADR cursus inhoud

Met de ADR basis cursus stoomt de docent je in 2 dagen klaar voor het examen. Doe je de opleiding met tank dan duurt de opleiding 3 dagen. De ADR basis cursus kun je mee laten tellen voor 14 uur code 95. De ADR Basis + Tank cursus kun je mee laten tellen voor 21 uur code 95.

Je leert met deze cursus verschillende soorten stoffen te onderscheiden, het verlenen van eerste hulp, en hoe je brand kunt bestrijden. 

Met meer dan 4 personen? Vraag een offerte aan:

arrow_drop_up arrow_drop_down