bhv-cursus
€ 235
€ 170,-

BHV dagcursus Den Bosch

  • Inclusief gratis ARBO-pas
  • Tijdelijk met gratis e-learning
  • In 1 dag weer gecertificeerd
  • +1500 cursisten gecertificeerd
  • Geen ervaring vereist
  • Officieel certificaat – voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
vragtwagen-rijbewijs
Tijdens de training is alles erg goed uitgelegd. Erg fijn dat alles duidelijk wordt uitgelegd voor een eerste ervaring met een heftruck.
Willem den Hartog, Leerdam

In elk bedrijf moet er iemand aanwezig zijn met een BHV certificaat (BHV staat voor Bedrijfshulpverlening). Iemand die weet hoe te handelen bij een ongeval of noodsituatie. Het aantal benodigde BHV’ers hangt af van de grootte van het bedrijf, de specifieke risico’s, de aard en ligging van het bedrijf en de aanwezige werknemers. Komt de inspectie SZW erachter dat de BHV binnen je bedrijf niet goed is geregeld, dan kan dat leiden tot hoge boetes.

BHV cursus inhoud

Hoe wil jij de cursus volgen? Meestal geven wij de BHV opleiding met een gedeelte thuisstudie. Zo zit je niet een hele dag in de klas. Na de thuisstudie volg je nog 3 uur klassikale praktijk les en ben je weer bevoegd BHV'er.


Op deze manier kunnen wij makkelijk de cursus BHV plannen, zo zijn er ook regelmatig cursussen op avonden. 


De BHV opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. 

– Eerste hulp bij ongevallen
– Levensreddende eerst handelingen
– Communicatie, ontruiming en nazorg

BHV cursus kosten

De BHV cursus kosten zijn afhankelijk van het aantal personen. Als je met 1-4 personen bent zijn de kosten €170,- per persoon. Ben je met meer dan 4 personen? Vraag dan een passende offerte aan.


Voor beroepschauffeurs kan de cursus mee tellen voor 7 uur nascholing code 95. (theorie)


Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan het theoretische en praktische gedeelte van levensreddende handelingen. Je sluit de opleiding af met een examen. Ben je geslaagd, dan ontvang je direct een BHV diploma die een geldigheidsduur heeft van 1 jaar.

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Vraag direct een BHV offerte aan: