Code 95 halen? | Kees de Vaan opleidingen
ce-rijbewijs
€ 195,--
€ 150,-

Code 95 halen in 1,5 dag

  • Bij ons geen hele dagen in de klas!
  • Bij ons op locatie of in-company
  • Officieel certificaat – voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
  • Volledig code 95 pakket voor €885,-
vragtwagen-rijbewijs
Goede ervaring met deze school! Ik kom zelf uit Limburg en bij ons zijn er geen opleiders die dit aanbieden. Binnen een week heb ik de code 95 gehaald! Duidelijke taal, goed opbouw in de lessen en nog wat geleerd ook.
Willem den Hartog, Leerdam

Je code 95 haal je bij ons in 1,5 dag (3 dagdelen) De kortste weg naar de code 95! Om aan de code 95 te voldoen dien je 5 cursussen te volgen. Met onze unieke manier van nascholen volg je per cursus 4,5 thuis vanaf de bank + 2,5 uur klassikaal.

Wij plannen deze cursussen achter elkaar, op deze manier heb je binnen no-time je code 95 weer op zak.

Code 95 inhoud

Deze versnelde code 95 cursussen werken met thuisstudie. Het grootste gedeelte van de cursus volg je in je eigen tijd. Thuis vanaf de bank of tijdens het wachten bij de klant, je volgt het wanneer het jou uitkomt.


De thuisstudies zijn zeer gebruiksvriendelijk en ook voor mensen die geen ervaring hebben met een computer, tablet of telefoon geschikt.

Code 95 SOOB subsidie

Er is op dit moment; en in de toekomst veel vraag naar nieuwe chauffeurs. Daarnaast is het ook belangrijk dat chauffeurs goed opgeleid blijven. Om de sector Transport en Logistiek te stimuleren is er subsidie beschikbaar.

Deze subsidie verloopt via SOOB subsidiepunt. Het sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze subsidies.

[gravityforms id="8" title="false"]

Met meer dan 4 personen? Vraag direct een offerte aan: