Code 95 in Noord Brabant halen bij Kees de Vaan Opleidingen
code-95-noord-brabant

Code 95 in Noord-Brabant

  • Haal je code 95 in 1 week
  • Elke dag cursussen
  • Specialist in cursussen met e-learning
  • Hierdoor bespaar je enorm veel tijd en geld
  • Boek meerdere cursussen en krijg korting
vragtwagen-rijbewijs
Tijdens de training is alles erg goed uitgelegd. Erg fijn dat alles duidelijk wordt uitgelegd voor een eerste ervaring met een heftruck.
Willem den Hartog, Leerdam

Code 95 Noord-Brabant

Wil jij code 95 in Noord Brabant halen? Dan is het raadzaam om dit te doen bij Kees de Vaan Opleidingen. Als beroepschauffeur van een vrachtauto en/of bus is het van belang om in het bezit te zijn van van code 95. Daarnaast is de bijscholing ook belangrijk.

Code 95 info

Om te kunnen besparen op de opleidingskosten en verleturen, hebben wij een uniek pakket ontwikkelt. Zo is het mogelijk om de cursus te volgen met een thuisstudie waarbij je slechts 2,5 uur klassikale les volgt per cursus. De kosten voor het gehele pakket zijn nu maar €722,- excl. btw. Voor particulieren kunnen bij BTW vrij factureren.

Met meer personen? In company cursussen geven wij door heel Nederland. Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat, bel 0416693068 of stuur een mail naar info@keesdevaan.nl

Code 95 subsidie

Code 95 nabij Noord Brabant met subsidie

Om de sector Transport en Logistiek te stimuleren is er subsidie beschikbaar via SOOB subsidiepunt. Je komt hiervoor in aanmerking als jouw bedrijf hier is aangesloten. Het sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze subsidies. Hierdoor kun je op een voordelige manier code 95, nabij Noord Brabant, halen. Ook is de mogelijkheid daar om een aantal cursussen kostenneutraal aan te bieden wanneer er meerdere chauffeurs bij ons worden aangemeld. 

Bekijk alle opleidingen in Wijk en Aalburg en Eindhoven