Hoogwerker certificaat in 1 uur halen? | Kees de Vaan opleidingen

"Juist in deze tijd is dit een ideale manier van certificeren. Deze certificeringen zijn geheel volgens de richtlijnen van het RIVM" 

hoogwerker-certificaat-in-1-uur
€ 175-
€ 145,-

Hoogwerker certificaat in 1 uur halen op uw locatie

  • Certificeringen door heel Nederland
  • Staffelkorting bij meer dan 4 personen
  • Geen ervaring? Dan nemen we langer de tijd voor je
  • Ook studiemateriaal in het Pools en Engels
  • Op onze locatie of op eigen locatie
  • Werknemers voldoen direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
  • Iedere deelnemer ontvangt een officieel certificaat wat 5 jaar geldig is.
vragtwagen-rijbewijs
Uitstekende ervaring waarbij de communicatie adequaat en zeer duidelijk was. De instructies tijdens de les werden zeer professioneel en op een persoonlijke wijze gegeven. Kortom uitstekend gedaan!
Roberto , Wijk en Aalburg

Staffelkortingen

1 – 4  deelnemers € 145,- p.p.

5– 6  deelnemers € 135,- p.p.

7>  deelnemers € 120,- p.p.  


Binnen één uur je een hoogwerker certificaat halen? Dat kan bij Kees de Vaan opleidingen


Bij Kees de Vaan opleidingen hebben wij een unieke examenmethode waardoor je een hoogwerker certificaat in één uur kan halen. Op het eigen bedrijf zodat je als werknemer maar een uur uit de roulatie bent. Na het behalen van het certificaat wordt er een officieel erkend certificaat uitgereikt wat 5 jaar geldig is.


Onze instructeurs komen langs op jouw locatie om theorie- en praktijkexamen af te nemen. De theorie voorbereiding gaat via een boek of online cursus wat ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag neemt. Deze cursussen zijn voor iedereen geschikt. Enige ervaring vereist.


Het grote voordeel van deze cursussen is dat er direct veel tijd en geld bespaart wordt. Een reguliere, eendaagse cursus is niet nodig wanneer je al ervaren bent. 

Info hoogwerker certificaat in 1 uur

Met deze certificering methode testen wij de competenties van je medewerkers in 1 uur. Deze certificeringen worden afgenomen op onze cursuslocatie in Veen, of op jouw bedrijf. Het voordeel van deze certificeringen is dat uw werknemer maar een uur van de werkvloer is.


Officieel certificaat
Bij een voldoende resultaat van theorie & praktijk krijgen je werknemers een certificaat wat 5 jaar geldig is. De examens worden afgenomen volgens CCV richtlijnen.


Heb je medewerkers in dienst die ook een aanvullend certificaat dienen te halen voor intern transport (zoals reachtruck of heftruck als extra certificaat), dan kunnen zij aansluitend aan de certificering voor hoogwerker een aanvullend praktijkexamen doen. Dit praktijkexamen duurt c.a. 30 minuten en de kosten bedragen € 69,- p.p. Op deze wijze kunnen wij jouw medewerkers in een tijdsbestek van slechts 1 ½ uur per persoon certificeren voor 2 of meerdere onderdelen.

Inhoud hoogwerker in 1 uur

Met de 1-uurs certificering hoogwerker wordt er een theorietoets (mondeling) en een praktijktoets op basis van de dagelijkse werkzaamheden afgenomen Na inschrijving ontvangen je medewerkers een lesboek, dit boek doornemen neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.


De meeste stof van de theorie zal bekend zijn. Bij een voldoende resultaat wordt er een officieel certificaat uitgegeven wat 5 jaar geldig is. We controleren met de certificeringen


Inhoud 1-uurs certificering hoogwerker:
– Vakkennis wetgeving en veiligheid
– Lastgrafiek en belastingen
– Inspectie, opschriften en voorschriften
– Controle vooraf
– Rijden en parkeren
– Beladen
– Professionaliteit en verantwoordelijkheid

Aanvullende examens

Veelgestelde vragen - hoogwerker certificaat

Is een hoogwerker certificaat verplicht?

Een hoogwerker certificaat is niet verplicht, maar in de ARBO-wet staat dat iemand die met een hoogwerker werkt aantoonbaar opgeleid moet zijn. Met een certificaat kun je dit aantonen.

Daarnaast is het verzekeringstechnisch ook beter om een certificaat te hebben.

Doen ook jullie ook in-company cursussen?

Ja, wij certificeren uw personeel ook op locatie. Een aanrader zijn de 1-uurs opleidingen. Met deze opleidingen is een werknemer in 1 uur tijd weer gecertificeerd.

Op deze manier bespaart uw enorm op loon, verlet- en opleidingskosten.

Hoe kan ik het hoogwerker certificaat halen?

Wij zijn gespecialiseerd in opleidingen in 1 dagdeel en 1-uurs certificeringen. De opleidingen in 1 dagdeel werken met e-learning.

De theorie volg je thuis, wanneer het jou uitkomt. Zo kun je op je gemak de theorie doorlopen en ben je niet een hele dag op cursus.

Hoelang is een hoogwerker certificaat geldig?

Een hoogwerker certificaat is 5 jaar geldig.

Certificeringen op uw of op onze locatie