rij-instructeur-gezocht

Wordt instructeur bij Kees de Vaan opleidingen! 

Wij zoeken auto-, aanhanger en vrachtwagen instructeurs

Kees de Vaan opleidingen is de opleider voor alle rijbewijzen, nascholing code 95, logistieke opleidingen, vaarbewijzen en beroepsopleidingen.

Met ondertussen meer dan 53 jaar ervaring zijn wij een erkend begrip in de regio. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod aan beroepsopleidingen. Kees de Vaan opleidingen werkt met een aantal opleidingen landelijk en dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste werknemers.


Als rij-instructeur begeleidt je leerlingen op een leuke en leerzame manier naar het praktijkexamen. Wij zijn op zoek naar mensen die interesse hebben om als rij-instructeur te gaan werken of die al rij-instructeur of rij-instructrice zijn.

  • Wij betalen je opleiding
  • Doorgroeimogelijkheden naar andere categorieën
  • Veel vrijheid en flexibiliteit
  • Bijscholing op onze kosten
  • Een eigen lesauto
  • Een leuk team van ervaren instructeurs

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast een baan zijn wij bereid om in jou te investeren. Wij betalen dus je opleidingen voor WRM B, BE, C, CE, T, heftruck, hoogwerker, code 95 enz. Je kunt zelf je uren indelen en je krijgt een salaris tussen de €2300,- en € 3000,- bruto (afhankelijk van het aantal opleidingen)

Interesse? Kom kennis maken en rij een keer mee met één van onze instructeurs!
Mail je CV naar info@keesdevaan.nl en we nemen contact met je op.