Rijschool nabij Den Bosch, welkom bij Kees de Vaan Opleidingen
rijschool-nabij-den-bosch

Rijschool nabij Den Bosch

  • Meer dan 20+ opleidingen
  • Voor alle rijbewijzen en theoriecursussen
  • Logistieke en veiligheidsopleidingen
  • Bekijk direct alle opleidingen
vragtwagen-rijbewijs
Tijdens de training is alles erg goed uitgelegd. Erg fijn dat alles duidelijk wordt uitgelegd voor een eerste ervaring met een heftruck.
Willem den Hartog, Leerdam

Ben jij op zoek naar een goede en veelzijdige rijschool nabij Den Bosch? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Welkom bij Kees de Vaan Opleidingen, wij zijn gespecialiseerd in diverse rijopleidingen.

Wat voor opleidingen voor rijbewijs 

Denk hierbij aan, scooterrijbewijs, motorrijbewijs, autorijbewijs, vaarbewijs. Maar ook beroepsmatige rijbewijzen zoals, heftruckcertificaat, trekkerrijbewijs, vrachtwagen rijbewijs (ook met aanhanger), code 95 en ga zo maar door. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou klaarstomen voor het CBR zowel in de theorie als de praktijk. Wij hebben niet voor niets een hoog slagingspercentage.


Neem daarom gerust contact met ons op als je meer informatie wenst. Je vindt onze gegevens op de contactpagina.

Rijschool omgeving Den Bosch

Het succes van onze opleidingen zit in de prijs- kwaliteit verhouding, persoonlijke benadering en de professionele begeleiding. Je slaagt bij ons sneller waardoor je dus ook nog eens goedkoper uit bent. Maak een keuze uit de diverse theorie- en praktijkgerichte opleidingen in het menu hierboven. Of vraag vrijblijvend bij ons advies op over de mogelijkheden en/of welke opleiding bij jou, je werk of je bedrijf het beste past.


Wij zien je graag achter het stuur voor jouw eerste les om spoedig jouw gewenste rijbewijs te kunnen halen. Ook kun je je direct aanmelden via deze website

pvardefault=''}

Meer dan 25+ opleidingen