Trekkerrijbewijs halen, kom dan bij Kees de Vaan Opleidingen
trekker-rijbewijs

Trekkerrijbewijs halen

  • Direct starten met de theorie vanaf 15,5 jaar
  • Rond je 16e verjaardag op praktijk examen
  • Nieuwe John Deere 6110 lestrekkers
  • De grootste opleider van zuid-Nederland
vragtwagen-rijbewijs
Ik heb met plezier rijles voor mijn trekker rijbewijs gehad. Ik werd goed geholpen en geen vraag was te veel. Ook de planning is prima. Een aanrader dus!
Henkjan , Aalst

Wil jij je trekkerrijbewijs halen? Wij kunnen je supersnel aan je rijbewijs helpen omdat wij met twee trekkers rijden (John Deere 6110). Het behalen van een trekkerrijbewijs is verplicht als je met een tractor, land- en bosbouwtrekker of een MMBS (motorvoertuig met beperkte snelheid) wilt rijden. Het behalen van dit rijbewijs is sinds een aantal jaren ingevoerd omdat er in het verleden veel ongelukken met tractoren en landbouwvoertuigen gebeurden. Kees de Vaan Opleidingen zal je daarom vakkundig opleiden om op een veilige en gecontroleerde manier te kunnen rijden met jouw voertuig. Echter geldt er nog wel een uitzondering om op een trekker te mogen rijden zonder dit rijbewijs.

Gezondheidsverklaring

Ben je van plan om binnenkort te starten met lessen? Regel dan op tijd je gezondheidsverklaring via mijn.cbr.nl Op deze website kun je inloggen met je DigiD, en de gezondheidsverklaring invullen. Deze verklaring wordt door het CBR beoordeeld, daarna kunnen we je examen aanvragen. Let op: als je op één van de vragen een ‘ja’ invult, kan het weken duren voordat je op examen kunt. Twijfel je over een vraag? Neem contact met ons op.

Het trekkerrijbewijs halen met subsidie

Het is mogelijk om subsidie te krijgen als je het trekkerrijbewijs wilt halen. Hier kom je voor in aanmerking als je een opleiding volgt in de groen, grond, of infrasector. Deze vergoeding kan oplopen tot 700,-


Om na te gaan of je in aanmerking komt voor subsidie kun je het beste contact opnemen met Colland arbeidsmarkt. Bel de Colland klantenservice via 088 008 45 50.

Trekker rijbewijs geslaagd!

Alle info bekijken?