Motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs theorie dien je eerst te behalen voordat je mag gaan afrijden voor het motorrijbewijs. Je mag je theorie gaan halen bij het CBR vanaf je 17de, let op de theorie is 1,5 jaar geldig.

Wat neem je mee naar het theorie examen?
Het belangrijkste wat je dient mee te nemen naar het examen is een geldig identiteitsbewijs! Daarnaast staat op de oproepkaart die je ontvangt een reserveringsnummer deze dien je ook mee te nemen. Wanneer je de examen zaal in gaat mag je alleen je identiteitsbewijs meenemen de rest leg je in het desbetreffende kluisje neer.

Wat krijg je op het examen?
Je krijgt verschillende soorten vragen op het motor theorie examen.
Hier kun je het overzicht zien van alle onderwerpen die aan bod komen.

Hoelang duurt het theorie examen?
Voor het motor theorie examen krijg je 30 minuten de tijd. Wanneer je een theorie examen met extra tijd of een individueel examen hebt aangevraagd krijg je voor beide 45 minuten de tijd om het examen af te ronden.

Hoeveel fouten mag je hebben?
Het motor theorie examen bestaat uit 50 vragen. hiervan zijn er twee test vragen. hiervan moet je 44 of meer vragen goed beantwoorden.

Ben je geslaagd?
Wanneer je geslaagd bent krijg je dit gelijk te zien in het scherm. Je theorie certificaat is 1,5 jaar geldig. De uitslag van het theorie examen wordt ook binnen 15 minuten toegestuurd via de mail.

Ben je gezakt?
Dan zie je dit ook direct in het scherm. Ook krijg je de onderwerpen te zien waar je de volgende keer op moet letten voor je volgende theorie examen.
In het examenplan vind je alle info over het motor theorie examen!

Wil jij zo snel mogelijk op theorie? Neem gerust contact op met ons 0416693068!