Code 95 uren

Code 95 uren

Code 95 uren

Code 95 halen in 3 dagdelen,, dat kan toch helemaal niet!?

Een uitspraak die wij vaak horen, toch kan dit wel. Deze cursussen werken met thuisstudies. Als je bij ons een cursus boekt krijg je een deel via de e-mail toegestuurd. Deze uren dien je binnen 10 dagen af te ronden voor het klassikale gedeelte begint. Dit kan je thuis volgen op de desktop of laptop, maar ook op je tablet of telefoon!


Dit is de makkelijkste manier om je code 95 te halen. Wij plannen 2 van deze code 95 E-Learning cursussen achter elkaar. Zo haal je in twee ochtenden alle theorie. Daarna plannen we naar wens nog de praktijk in. Dit kan doordeweeks en op zaterdag.

De code 95 bestaat uit 35 uur (4x theorie, 1x praktijk) zoals je hierboven leest bestaat er een groot gedeelte uit thuisstudie.

Code 95 halen is niet moeilijk.. je aanwezigheid telt. Je hoeft niet tegen het thuisgedeelte op te zien. Iedereen kan dit volgen en is zeker gebruiksvriendelijk. Moeite met het opstarten? of ben je niet zo technisch met de huidige techniek? Geen probleem neem dan gelijk contact met ons op en wij helpen je graag op weg!