Vrachtwagen rijbewijs keuring

Vrachtwagen rijbewijs keuring

Vrachtwagen rijbewijs keuring

Vrachtwagen rijbewijs keuring, keuring groot rijbewijs. Bij het behalen en verlengen van een rijbewijs C (vrachtauto) is een medische keuring nodig. Maak zeker 5 maanden voordat de einddatum verloopt een afspraak bij een keuringarts. Wij plannen elke maand een avond in voor deze keuringen. Wil je een afspraak maken neem dan contact op met ons kantoor: 0416 693 068.

Keuring
Ben je jonger dan 75 jaar? Dan dient deze keuring via een medisch of bedrijfsarts te worden afgenomen. Elke maand hebben wij een keuringsavond. Let op voordat je naar de keuring kan dien je een gezondheidsverklaring in te vullen bij het CBR. Dit doe je op mijncbr.nl, hier log je in met je DigiD code. Hier vul je de categorie in van de vrachtwagen, deze stuur je in. Zodra er goedkeuring op is ontvang je via de mail een code. Deze code neem je mee naar de keuring. De arts stuurt online de keuring in bij het CBR als alles in orde is kun je het rijbewijs verlengen bij het gemeentehuis.

Na de keuring
Na de keuring ontvang je de formulieren in je mail box op mijncbr.nl. Hier ontvang je ook de bevestiging wanneer alles in orde is.

Code 95
Wil je de code 95 bij laten schrijven? Deze is 5 jaar geldig. let op hier heb je geen medische keuring voor nodig. Wel dien je de kosten te betalen van het  nieuwe rijbewijs. Probeer daarom de code 95 en het rijbewijs tegelijker tijd te verlengen dan heb je maar 1x de kosten van het nieuwe rijbewijs.

Rijbewijs verlengen bij de gemeente

Je dient de volgende mee te nemen naar het gemeentehuis bij het verlengen van het rijbewijs:
  1. Je oude rijbewijs
  2. Goedgekeurde pasfoto's
  3. Geld voor het nieuwe rijbewijs

AFSPRAAK MAKEN MEDSICHE KEURING